Menu
Sluit

Al jaren hèt adres voor
verzorging van uw administratie 

Administratie-Organisatie

DenL Business Support heeft een grote, trouwe klantenkring. Onze klanten bepalen zelf de intensiviteit van onze ondersteuning. DenL Business Support levert altijd maatwerk en kwaliteitsservice die is afgestemd op de behoefte van onze opdrachtgevers. Wij staan hen graag bij vanuit een persoonlijke benadering.

Voor ons zijn startende ondernemers en bedrijven met 10-15 man personeel speerpunten bij het aangaan van nieuwe relaties. Voor startende ondernemers heeft DenL Business Support een basispakket van ondersteunende activiteiten om deze bedrijven zodoende een vliegende start te laten maken. Door een breed netwerk aan relaties ontzorgen wij op alle, voor startende ondernemers, strategische gebieden.

Voor de bedrijven met 10-15 man personeel wil DenL Business Support graag die activiteiten ondersteunen waarvoor binnen de eigen gelederen geen functionarissen aanwezig zijn. Daarnaast zien wij dat er vooral een grote behoefte is aan ondersteuning op het gebied van Bedrijfseconomisch- en commercieel advies. Met behulp van een speciaal door ons ontworpen gratis quickscan worden alle bedrijfsactiviteiten doorgelicht en brengen wij een geheel vrijblijvend adviesrapport uit.

Nieuwsbrief