Menu
Sluit

 

Inkomstenbelasting, toeslagen en subsidies

Wanneer wij de administratie voor een bepaald jaar hebben afgerond moet er een aangifte inkomstenbelasting worden gedaan. DenL Business Support zorgt dat uw aangifte professioneel en deskundig wordt ingevuld. Hierbij wordt optimaal gebruik gemaakt van de mogelijke aftrekposten. Voor al onze klanten waarvan de aangifte niet voor 1 april is afgerond, vragen wij uitstel bij de belastingdienst aan.

Wij verzorgen ook de volledige aangifte inkomstenbelasting voor particulieren. Natuurlijk kunt u zich zelf verdiepen in de belastingwetgeving en zelf aangifte doen, maar daarbij loopt u het risico dat u geen optimaal gebruik maakt van de verdeling van de aftrekposten tussen u en uw fiscale partner. Het is verstandiger, en voor u uiteindelijk voordeliger, om uw aangifte te laten verzorgen door een specialist. Bij DenL Business Support vullen vakspecialisten uw aangifte in. Het enige wat u zelf hoeft te doen is het verzamelen en beschikbaar stellen van de benodigde stukken. Wij zullen ook hier optimaal gebruik maken van uw aftrekposten.

Voor onze klanten kunnen wij desgewenst uitstel aanvragen. In dat geval bent u niet verplicht voor 1 april aangifte te doen. U heeft via ons kantoor de mogelijkheid om uw aangifte over 2012 uiterlijk in april 2014 in te dienen. Zo voorkomt u boetes voor het niet tijdig doen van aangifte.

Ook al krijgt u geen aangiftebiljet, u kunt wel recht hebben op belastingteruggave. Laat het ons voor uitzoeken.

Toegevoegde waarde van DenL Business Support:

  • Verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting.
  • Beoordelen en verwerken van gegevens met betrekking tot de eigen woning, de overwaarde en de woningreserve.
  • Adviseren inzake Algemene heffingskorting, Arbeidskorting, Ouderenkorting, Alleenstaande ouderenkorting, Jonggehandicaptenkorting en Levensloopkorting.
  • Verwerken van gegevens met betrekking tot zorgtoeslag, huurtoeslag, kindgebondenbudget en kinderopvangtoeslag.
  • Verwerken van gegevens met betrekking tot buitengewone lastenaftrek.
  • Verwerken van gegevens met betrekking tot vermogensrendemenstheffing op sparen en beleggen.

Contact

DenL Business Support B.V.

Jan van der Heydenstraat 45
1223 BG Hilversum

T +31 (0)35 68 34 663

contact@DenL-Business-Support.nl